Touch with Sense - home button
Massage's
Tarieven
Holistisch
Hot Stone
Stoel
Sport
Contact
Stonenergy
Links
Triggerpoint
Touch with Sense

onderstaande behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar

Triggerpoint

Onze voeten, we staan erop, lopen ermee, ze brengen ons waar we heen willen, ze zijn het contact met de aarde waarop we staan. Maar wat weinig aandacht krijgen ze soms van ons zelf. Ze worden gewassen, soms wel eens ingesmeerd en af en toe worden ze door de pedicure behandeld. Onze voeten zijn de spiegel van ons lichaam en de organen. Ieder deel van het lichaam heeft een reflexpunt op de voeten. Zo heeft voetreflexmassage invloed op andere lichaamsdelen. Voetreflexmassage verbetert de circulatie van bloed en lymfe als ook de energiestroom in het lichaam.

Bij voetreflexmassage worden de uiteinden van zenuw- en energiebanen aangeraakt. Daardoor verbetert de circulatie van bloed, lymfe en energiestroom. Voetreflexmassage heeft een gunstig effect op de aanvoer van belangrijke voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen.

Ieder paar voeten zijn verschillend, zoals ook elke mens verschillend is. Elke voetreflexmassage zal anders aanvoelen.

 

 

Voetreflextherapie werd 5000  jaar geleden al toegepast in India en China. In het westen was dr. Wm. H. Fitzgerald de eerste arts die zich samen met Eunice D. Ingham inzette om alle voetzones in kaart te brengen. De Duitse arts Dr. Erich Rauch heeft met zijn team honderden patienten onderzocht en met voetreflextherapie behandeld. Wat hem en zijn team betrof kon voetreflextherapie de toets der kritiek doorstaan. Voetreflextherapie is in Duitsland met succes geïntroduceerd door Hanne Marquard.

 

 

Voetreflex massage

Voetreflex massage

Sitemap

© 2023 Touch with Sense; Disclaimer - Privacyverklaring - Klacht en Tuchtrecht