Touch with Sense - home button
Massage's
Tarieven
Holistisch
Hot Stone
Stoel
Sport
Contact
Stonenergy
Links
Triggerpoint
Touch with Sense

onderstaande behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar

Triggerpoint

Stonenergy massage - niet vergoed door zorgverzekeraar

Stonenergy

Deze anderhalf uur durende full body behandeling volgt de revolutionaire en moderne manier van masseren met stenen. Mary Nelson (Tucson Arizona) heeft in 1993 kennis gemaakt met het gebruik van stenen en hun helende eigenschappen. De wortels liggen in de tradities en overtuigingen van autochtone indiaans-amerikaanse volkeren. Daarna heeft ze samen met Jane Scrivner de la Stone therapy ontwikkeld . Deze is in de loop der jaren verder ontwikkeld en verfijnd.

Bij deze massage wordt de eeuwenoude kennis van stenen en rituelen gecombineerd met een moderne insteek op het werken met temperaturen. Veel aandacht voor geothermo therapie (aardwarmte), de toepassing van temperaturen met behulp van elementen uit de aarde.  Hitte en koude vormen warmte en evenwicht. Thermotherapie (denk o.a. aan icepacks bij fysiotherapie) en elementen uit de aarde, de stenen. De stenen die door oude volkeren zijn gebruikt voor spirituele en helende doeleinden.  Ik gebruik basaltstenen voor warmte en de marmeren stenen  voor het koude gedeelte en seleniet voor energetisch werk. De warme stenen zorgen voor bevordering van de stofwisseling en ontspanning, de koude stenen verminderen pijn en ontstekingen.

Basalt

Mijn basalt set is niet zomaar een set, het is geen schep uit een hoop stenen. Ook zijn het geen geverfde kiezelstenen maar origineel basalt, 'geoogst', getrommeld en vervolgens uitgezocht en, met als doel de massage zoals deze bedoeld is uit te kunnen voeren.

Pink Marble

Het marmer wat ik gebruik is van absolute topkwaliteit, schitterend om te zien en precies geslepen in specifieke vormen zodat ik mijn werk optimaal kan doen.

Selenite wands

De selenite wands zijn staafjes, gemaakt van seleniet (maansteen) en een top van Chinese fluoriet. Ik gebruik deze staaf tijdens mijn energetisch werk .

 

Stone Enery - Hot stone stenen
Hot stone massage

Sitemap

© 2023 Touch with Sense; Disclaimer - Privacyverklaring - Klacht en Tuchtrecht