Touch with Sense - home button
Massage's
Tarieven
Holistisch
Hot Stone
Stoel
Sport
Contact
Stonenergy
Links
Triggerpoint
Touch with Sense

onderstaande behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar

Triggerpoint

Sportmassage - niet vergoed door zorgverzekeraar

 

De N.G.S. (Nederlands Genootschap Sportmassage) waarbij ik ben aangesloten, stelt hoge eisen aan werkwijze, houding en kwaliteit van haar leden. Sportmassage wordt vaak in verband gebracht met sport, maar deze massage wordt ook vaak toegepast bij niet sporters. Werkzaamheden thuis en op het werk  zijn inspanningen voor de spieren. Er worden flinke eisen aan ons gesteld, hoge werkdruk,  conflicten, prestatie druk, emotionele gebeurtenissen, en dergelijke. Dit kan lichamelijke en geestelijke overbelasting veroorzaken.  Het is van enorm belang te  begrijpen dat de oorzaken van uw klachten reeds jaren aanwezig (kunnen) zijn en dit als gevolg van traumata, ziektes, ongeval, lang aangehouden  werkhoudingen of intensieve sportbeoefening.


Door overbelasting kunt u namelijk last krijgen van (spannings)klachten. Enkele voorbeelden daarvan zijn: hoofdpijn, prikkelbaarheid, vermoeidheid, nek- rugklachten etc. Tot op zekere hoogte heeft uw lichaam altijd een oplossing gevonden door te compenseren.  Als dit echter niet meer mogelijk is ontstaan er pijn en klachten.
Door te (gaan) bewegen en sporten kun je de nodige ontspanning vinden. Veelal zijn lichamelijke en geestelijke klachten voor veel mensen juist een reden om minder te gaan bewegen. Een massage zorgt ervoor dat spieren weer soepeler gemaakt worden en het lichaam daarmee terug in evenwicht kan brengen. Het is daarom tijdens en na de  behandeling van belang de raad die we geven zoals thuis oefeningen, eventuele voedingsaanpassingen, lichaamsbeweging,te respecteren  en op te volgen. Vergeet niet ‘uw gezondheid hangt in eerste instantie  vooral van uzelf af’...

 

Een vraag die vaak gesteld wordt is: welke kleding kan ik het best dragen?

Voor de dames:  kleding die makkelijk draagt zoals sportkleding en een b.h. met achtersluiting.

Voor de heren: kleding die makkelijk draagt zoals sportkleding en graag een slip zonder lange pijpen en zeker geen boxer short.

Sportmassage

Sitemap

© 2023 Touch with Sense; Disclaimer - Privacyverklaring - Klacht en Tuchtrecht