Touch with Sense - home button
Massage's
Tarieven
Holistisch
Hot Stone
Stoel
Sport
Contact
Stonenergy
Links
Triggerpoint
Touch with Sense

onderstaande behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraar

Triggerpoint

Hot Stone massage - niet vergoed door zorgverzekeraar

Hot Stone massage is een weldadige massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van warme basalt stenen, in combinatie met warme olie. De basaltstenen zijn gevormd vanuit hete lava van vulkanen, gevormd door de elementen aarde, wind, vuur en water. Basaltstenen hebben de mogelijkheid om warmte lang vast te houden. Deze combinatie van warmte en massage geeft de mogelijkheid om dieper het spierweefsel in te gaan. De warmte  van de stenen geeft een weldadige ontspanning van spieren en gewrichten. De weldadige warmte stimuleert de doorbloeding, helpt afvalstoffen af te voeren, heeft een ontgiftende werking, ontspant de spieren en geeft een totaal gevoel van welzijn. Kortom een aanrader.

 

Jade en massage

Sinds de prehistorie wordt jade al gebruikt voor ‘t maken van sieraden ornamenten en gereedschappen.  Het wordt vooral geassocieerd met de Chinezen. De Chinezen kijken naar jade zoals in het westen wordt gekeken naar goud en diamanten. De meest waardevolle is de groene variant Jadeite, dit is ook de steen die ik gebruik voor mijn jade-energy behandeling. Het is een enorme sterke steen. Jade wordt al jarenlang gebruikt om mee te masseren zowel warm als koud (gekoeld), voor het masseren van (en plaatsing op) pijnlijke spieren.  Naast het voordeel dat Jade zowel warm als koud kan worden gebruikt. Jade helpt bij het bereiken van rust en harmonie.

Jade is al eeuwenoud en op de hele wereld bekend en gebruikt om zijn helende eigenschappen in het bijzonder voor nieren, darmen, hart, maag en bij sterke emoties. De handgevormde stenen worden mild-warm en licht-gekoeld toegepast. Jade helpt bij bereiken van evenwicht tussen alle niveau's, het vinden van rust, harmonie en focus, gerichtheid om doelen te verwezenlijken. Geeft steun, bescherming en gevoel van verbinding.

 

Hot stone stenen
Hot stone massage

Sitemap

© 2023 Touch with Sense; Disclaimer - Privacyverklaring - Klacht en Tuchtrecht